Wekelijkse eredienst

Elke zondagmorgen om 9.30 uur is er een eredienst in De Hoeksteen. Vóór aanvang van de dienst heten twee gemeenteleden elke bezoeker welkom en delen zij de weekberichten en eventuele liturgieën uit. U stapt dus nooit 'verloren' onze kerk binnen!

Gezamenlijke erediensten

Er wordt een aantal diensten gezamenlijk met de Hervormde Gemeente gehouden. Dit zijn speciale diensten zoals Kerk voor Jou, (aangepaste) Gezinsdienst, Scholendienst en Startdienst.

Bijzondere erediensten

Er zijn van die dagen in het (kerkelijk) jaar die vragen om bijzondere erediensten. Bijvoorbeeld de zondagen in de veertigdagentijd, in de tijd van advent en natuurlijk de diensten op de grote kerkelijke feestdagen. Op allerlei manieren geven we aan deze diensten een bijzonder tintje mee, bijvoorbeeld via de muziek, door een liturgisch bloemstuk, het zingen van andere dan de 'gebruikelijke' liederen. De werkgroep heeft, in overleg met de voorganger, een belangrijk aandeel in de invulling van deze diensten.

Kerkdiensten TV

Vanaf 11 oktober worden onze kerkdiensten met beeld en geluid uitgezonden, om deze te kunnen bekijken heeft u een inlog account nodig, u kunt deze aanvragen via kerkdienstgemist.nl. Na uw aanvraag krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging.Het kijken en gelijk luisteren kan via een smart TV, Android tablet, iPad en mobiele telefoons. Er is voor de Android tablet en mobiele telefoon een app binnen te  halen via de Google store, dit is hetzelfde van toepassing voor  de iPad en IPhone in de App store. U kunt natuurlijk ook via uw computer of laptop kijken en luisteren. Met uw aangemaakte account kunt u dan Kerk TV kijken. Om net als voorheen de kerkdienst te kunnen beluisteren dient u op het luidspreker plaatje te klikken zie bijgaand plaatje de pijl verwijst waar u op moet klikken, daarna handelen als voorheen. Luisteraars met een Lucas ontvanger kunnen gewoon de kerkdienst live of later beluisteren.

Pijl voor luisteren kerktelefoon copy
            kerkdienst gemist

Android en iOS App

U heeft het waarschijnlijk al gezien op de Kerkdienstgemist.nl website. De Kerkdienst Gemist app voor uw mobiele telefoon of tablet is nu beschikbaar. Thuis op de bank een kerkdienst bekijken of in de auto op je mobiele telefoon de preek van afgelopen zondag terugluisteren. Het is nu mogelijk met de mobiele app voor Android en iOS.

Download de Android of iOS app in de Play/App Store!

Zoek in de Play/App Store naar "Kerkdienst Gemist" en installeer de Kerkdienst Gemist app en probeer deze het komend weekend uit.

Om een account aan te kunnen maken om onze kerk TV te kunnen bekijken klik op Kerkdienstgemist.nl

Vul uw email adres in, uw naam en 2 x uw wachtwoord. Daarna zullen wij uw aanvraag verwerken en krijgt u een bevestiging terug en dan kunt u inloggen op onze kerk TV. Audio en Lucas ontvanger blijft normaal te beluisteren. Voor vragen kunt u bij Jan Blom terecht of  via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..