Wie is de Mol??

Op 27 mei 2018 spelen we het spel Wie is de Mol?, volwassenen editie! Het spel begint gelijk bij de inschrijving. Vul de vragenlijst in. De antwoorden heb je nodig tijdens de opdrachten! Om 9.30 start de kerkdienst. Tijdens deze dienst krijg je hints en informatie voor het spel. Een spel vol spanning en sensatie! Kunnen jullie de mol in het spel ontmaskeren?? Verzamel geld voor de pot met de opdrachten en maak de testen! Jullie zijn een groep. Jullie krijgen samen opdrachten. Voor het goed uitvoeren van opdrachten kunnen jullie geld verdienen. Echter is er een mol in het spel. De mol probeert opdrachten te laten mislukken en hierdoor minder geld te verdienen voor jullie pot. Je kunt dus deelnemer zijn of de mol in het spel. De deelnemers proberen uit te vinden wie de mol is en willen zoveel mogelijk geld verdienen. Daarnaast probeer je de mol te vinden. Je maakt iedere keer een test met vragen over de mol. Lukt het jou het beste om de mol op te sporen? Misschien wil je wel de mol zijn en is jouw opdracht zo min mogelijk geld te verdienen. Je moet dit natuurlijk stiekem doen zodat niemand erachter komt dat je de mol bent.

Het spel begint meteen met het klikken op deze link: Inschrijven; Wie is de mol?

Inschrijven kan tot 7 mei!

Buitenleven markt zaterdag 14 april 2018

Dit keer zal onze markt in het teken staan van "BUITENLEVEN". Het beloofd weer een leuke markt te worden. We hebben weer een diversiteit aan deelnemers weten te strikken. Zo zullen er o.a. mooie plantjes voor de tuin te koop zijn. Is er levende have met o.a. pony rijden voor de kinderen. Om 11.30 tot 12.30 uur zullen de Jachthoornbazers Polderluid een optreden verzorgen.

Maar....... wij kunnen dit niet alleen, we hebben nog extra handjes nodig voor:

*Bakken van taart,

*Verkopers/sters achter de bar

*diverse overige hand en span diensten.

*Helpen opbouwen en afbreken kramen op 13 en 14 april

Laten we er met elkaar weer een mooie geslaagde markt van maken. Graag aanmelden bij:

De jaarcijfers van de Gereforeerde Kerk Numansdorp 2016 zijn bekend klik hier om ze te bekijken.