Wijs mij de weg naar Bethlehem'. Dat is dit jaar het thema van de gezamenlijke kerstnachtdienst van de protestantse kerken van Numansdorp. De kerstnachtdienst vindt traditiegetrouw plaats op 24 december in de Dorpskerk aan de Torenstraat 18. Muzikale medewerking wordt verleend door koor/ band Keruchma en organist Rick Hitzerd. Dominee Elzo Bijl gaat voor in de dienst die om 22.00 uur begint. Vanaf 21.45 uur kan er samen met Keruchma een aantal bekende kerstliederen worden gezongen. Om 20.30 uur is ‘de Voorhof’ (naast de kerk) geopend voor warme chocolademelk, koffie en thee. Iedereen is van harte welkom!

Alle gemeenteleden zijn welkom aan Tafel rond het thema “Een Goed Gesprek / Kaarten op Tafel”

De opzet van Dialoog aan Tafel is het gezamenlijk eten van een warme maaltijd waarna we rond het thema met elkaar in gesprek gaan. Dialoog aan Tafel begint om 18.30 uur in De Hoeksteen (welkom vanaf 18.00 uur). Rond 21.00 uur sluiten we af. De avonden zijn donderdag 14 februari, woensdag 20 februari en dinsdag 5 maart.

De uitnodigingen worden verspreid samen met de informatie van de actie Kerkbalans. U kunt aangeven welke avond u het beste uitkomt door het antwoordstrookje in te vullen. Het strookje kunt u in de retourenvelop van de actie Kerkbalans stoppen en afgeven aan een van de leden van het pastoraal team of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook op deze website kunt u zich opgeven via het inschrijfformulier. U krijgt van ons bericht op welke avond u bent ingedeeld.

Als u, los van Dialoog aan Tafel, contact wilt met iemand van de kerk kunt u dit ook aangeven op het strookje of inschrijfformulier.

Wij vragen naar uw e-mailadres om u snel en tijdig te informeren als er veranderingen zijn.

Bedankt voor uw reactie en met een vriendelijke groet,

Het Pastorale Team (Elzo Bijl, Janina Lodder, Hans Brand, Ina Hobbel en Ageeth Verweij)

De jaarcijfers van de Gereforeerde Kerk Numansdorp 2016 zijn bekend klik hier om ze te bekijken.