Helaas hebben we naar aanleiding van de huidige corona maatregelen  moeten besluiten om alle kerkdiensten voorlopig online te houden. Alleen de mensen die een taak hebben in de dienst zoals  predikant,  ambtsdragers, koster, beamteam , muzikanten e.d. zijn in de dienst fysiek aanwezig.

Wij vinden het heel erg jammer dat we juist in deze kerstperiode de deuren van ons kerkgebouw niet wagenwijd open kunnen zetten voor u. Maar we denken  dat  we  als kerk  onze verantwoordelijkheid in de samenleving  moeten nemen en  ons moeten conformeren aan de maatregelen die  voor heel de samenleving van toepassing zijn.   Het coronavirus stopt namelijk niet bij  de  muren van de kerk.

Wij hopen dat we half januari 2022  u weer van harte mogen uitnodigen om de kerkdiensten fysiek te bezoeken.

Tot die tijd zijn onze kerkdiensten mee te beleven via

namens 1,5m com

Jan Wolfs Piet Vollaard

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst. Voor dit probleem hebben we vanaf komend weekend een oplossing, want dan gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan altijd en voorlopig ook nog met collectebonnen.

Open de app, kies hoeveel je wil geven en kies hoe je wil geven en klaar! Misschien ken je Givt al en gebruik je Givt al als geefmiddel voor andere collectes. Misschien ken je Givt nog niet, of heb je wel eens van Givt gehoord maar ben je nog geen gebruiker van de Givt-app. Hoe dan ook, we vertellen je graag meer over het gemak en de voordelen van geven met de Givt-app.

Hoe werkt het?

Download de Givt-app (gratis) uit Google Play of de App Store en registreer je, en je bent klaar voor gebruik!

Wanneer je de app gaat gebruiken om te geven:

• Open de app
  • Je komt direct in het geefscherm. Hier geef je aan wat je wilt geven. Zijn er meerdere verzameldoelen?

Klik op + collecte toevoegen en geef aan wat je voor het 2e en eventueel het 3e doel wilt geven

• Kies hoe je wilt geven (dat kan op 4 manieren):
  • Geven via de collectezak (in de collectezak zit namelijk een sensor): beweeg je telefoon langs de collectezak en je kunt je telefoon weer opbergen
  • QR code: er opent een camerascherm, scan de QR-code en je kunt je telefoon weer opbergen of gebruik deze QR-code:
    qr code kerk
  • Lijst: kies onze kerk uit de lijst (GK de Hoeksteen Numansdorp), klik op de naam van onze kerk en je kunt je telefoon weer opbergen
  • Locatie: kies voor geven op locatie en bevestig dat je aanwezig bent in de locatie die op je scherm verschijnt, en je kunt je telefoon weer opbergen.

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit? Bel gerust Ruud de Groot 06 53166290. We helpen je graag een handje. Kijk voor meer informatie over Givt op www.givtapp.net.

Liever bijdrage aan de collecte zonder Givt?

Ook dat is uiteraard mogelijk.
Je kunt de bijdrage voor de collecte rechtstreeks storten op de bankrekening van de kerk of diaconie

Rek.nr kerk is:           NL59 RABO 03 7371 2057

Rek.nr diaconie is:     NL07 RABO 03 7370 9889