Home
Home

Wekelijkse eredienst

Elke zondagmorgen om 9.30 uur is er een eredienst in De Hoeksteen. Vóór aanvang van de dienst heten twee gemeenteleden elke bezoeker welkom en delen zij de weekberichten en eventuele liturgieën uit. U stapt dus nooit 'verloren' onze kerk binnen!

Gezamenlijke erediensten

Er wordt een aantal diensten gezamenlijk met de Hervormde Gemeente gehouden. Dit zijn speciale diensten zoals Kerk voor Jou, (aangepaste) Gezinsdienst, Scholendienst en Startdienst.

Bijzondere erediensten

Er zijn van die dagen in het (kerkelijk) jaar die vragen om bijzondere erediensten. Bijvoorbeeld de zondagen in de veertigdagentijd, in de tijd van advent en natuurlijk de diensten op de grote kerkelijke feestdagen. Op allerlei manieren geven we aan deze diensten een bijzonder tintje mee, bijvoorbeeld via de muziek, door een liturgisch bloemstuk, het zingen van andere dan de 'gebruikelijke' liederen. De werkgroep heeft, in overleg met de voorganger, een belangrijk aandeel in de invulling van deze diensten.

 

Kerkdienstgemist

Via kerkdienstgemist.nl kunt u de kerkdienst zowel live als achteraf bekijken. Er wordt iedere week een dienst opgenomen met zowel geluid als beeld.

Ga naar de website kerkdienstgemist.nl.
Kies dan voor de provicie Zuid-Holland.
Kies dan voor de plaats Numansdorp.
Kies dan voor de Gereformeerde Kerk Numansdorp.

U kunt nu kiezen welke dienst u wilt luisteren live of een andere dienst die al eerder is geweest.

Collecteren

Vanwege de beperkingen die gelden door het Covid-19 virus is het niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn tijdens de kerkdienst. Om toch u gave te kunnen doen is het sinds kort mogelijk om online uw gave te geven. Dit kunt u doen door op deze link te klikken.